The Party Issue

BB_Magazine_week47_nr6

Häromdagen släpptes det nya numret av Bik Bok Magazine där jag i vanlig ordning samlat säsongens bästa shoppingtips och stylinginspiration. Klicka här för att läsa!

BB_Magazine_week47_nr64

BB_Magazine_week47_nr66

BB_Magazine_week47_nr69

BB_Magazine_week47_nr614

BB_Magazine_week47_nr619

Om jag ska välja en höjdpunkt från det här numret så säger jag intervjun med en av mina favoritartister, Veronica Maggio. Den kvinnan har ett fullspäckat schema, är väldigt glad att hon kunde klämma in min intervju mitt i allt! Älskar hennes uttalande om att hon vill att hennes look alltid ska kännas oansträngd och tidlös, det är coolt.

En reaktion till “The Party Issue

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s