Hej från fotostudion

IMG_7144

Idag hade jag nöjet att arbeta tillsammans med Doutzen Kr… nej, jag menar fina Amalie. En ny runda Bik Bok Styleguide har precis plåtats.

IMG_7167

Att ta små pauser och då och då fylla på med energi är viktigt för att orka hålla koncentrationen uppe en heldag i studion, både för modellen och vi i teamet bakom kameran. Dagen till ära hade jag bakat pepparkaksmuffins (mina nya favoriter, kommer att baka dessa hela julen, haha).

IMG_7195

En tjuvtitt på en av de tjugofyra outfits jag stylade idag. De färdiga bilderna kommer ut i början av nästa år. Nu ser jag fram emot att kasta mig i soffan och se ikapp veckans alla tre avsnitt av Paradise Hotel. Åh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s