Modeller i musikvideos

Beyoncé säger god jul med ett sprillans nytt album med samma namn som henne själv, hela 14 nya låtar och 17 videos finns nu att köpa här på iTunes. Wohoo, ska köpa det till mig själv i julklapp! Trailern till låten Yoncé avslöjar att världens bästa Queen B har sällskap av inte mindre än tre toppmodeller – Chanel Iman, Joan Smalls och Jourdan Dunn i videon. På tal om supermodeller i musikvideos, vad säger ni om Too Funky med George Michael? Eller Wicked Game med Chris Isaac? Älskade, oslagbara klassiker!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s