Söndagskväll

IMG_7256

Glad tredje advent! Har haft en riktigt myssöndag med lång sovmorgon, träning (älskar att träna på söndagar), tvätt och lite pyssel hemma. Just nu sitter jag med datorn vid köksbordet, svarar på mail och gissa vad jag har som kvällssnacks? Yes precis, det här helt supersmarriga marsipan- och nougatgodiset som F och jag köpte med oss från Köpenhamn för ett par veckor sedan. Har verkligen börjat gilla den här typen av sötsaker mer än färgglatt lösgodis, känns liksom lite ”renare” med färre eller som i det här fallet inga alls, e-ämnen.

Annonser

2 thoughts on “Söndagskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s