Sista rycket

ny_IMG_7353

Såhär i mitten av december kretsar min vardag nästan uteslutande runt jobb, sömn och mat och okej, lite träning försöker jag också klämma in. Det är liksom sista rycket innan stundande julledighet och jag kommer i en speciell stämning – fokuserad, lite lätt stressad men samtidigt skönt avslappnad och förväntansfull.

Ny_IMG_7342

ny_IMG_7387

En av dagens festligare aktiviteter skedde i fotostudion där mina kollegor jobbade med ett stort projekt. Jag svängde förbi och plåtade behind the scenes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s