På min önskelista

wishlist

Filmen har jag faktiskt redan klickat hem till mig själv, längtar efter att bunkra upp med julgodis, bädda ned mig under täcket och se den i mellandagarna. En fin ljuslykta, drömklockan som hade suttit som en smäck runt min handled, sköna skor, den perfekta t-shirten, en smart klänning som går att dressa både upp och ned, en vacker tavla med ett av mina favoritdjur och nya jeans. Bootcut is back, wohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s