Långt hår snabbt

IMG_7258

Några dagar innan nyårsafton är det äntligen dags för mig att besöka min fina frisör Ida Berggren på Salong Blonde i Örebro, hurra! Ser verkligen fram emot det. Som jag skrivit om tidigare så är Ida grundare och ägare inte bara av salongen utan även av hårvårdsmärket Blonde Products. Känner du till deras nästintill magiska hårolja Make It? Make It är en olja som stimulerar hårväxten och garanterar dig minst fyra cm längre hår på två månader. Det låter kanske för bra för att vara sant men jag lovar, det fungerar! Oljan rekommenderas till alla som vill ha långt hår snabbt men även till personer med tunt hår och om du har hår som tappat lyster.

IMG_7256

Här kan du läsa mer om produkten. Följ gärna Salong Blonde på Instagram (@salongblonde), där ser du före och efter bilder på nöjda användare. Ordinarie pris för Make It är 695 kronor men nu fram till den sista december får du -20% rabatt! Hoppa in på salongen på Kungsgatan 19-21 i Örebro eller ring och beställ en flaska på telnr (+46) 019-760 50 70.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s