Driving home for Christmas

IMG_7058

Hur har du det där på andra sidan skärmen, har du någon julkänsla? Jag måste tyvärr svara nej på den frågan just nu… Det spöregnar ute, är mörkt dygnet runt och jag känner mig ärligt talat mest lite trött. MEN jag vet att det kommer att ändras så fort jag kommer till Sverige, det är liksom då min riktiga jul börjar. Här i Oslo myser vi såklart dock också till det, min kille och jag tog in granen redan för över en vecka sedan. Traditionellt klädd med kulor i rött och guld, min favoritfigur julelefanten och några små bjällror här och där. Så vacker! Att tända den på morgnarna är det första vi gör här hemma och att släcka den på kvällarna det sista, så himla mysigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s