Guldgula ängar

photo-68

Mamma knäppte den här bilden på mig i eftermiddags när vi var ute på en promenad i regnet. När man ser de här guldgula ängarna och det gröna gräset, vem kan gissa att det är den 25:e december? Men jag är långt ifrån den som klagar på snöbrist, ni som känner mig vet att jag är helnöjd med en grön jul, hehe. Är ju inte så mycket för kyla. Mina helgdagar här på landet är förresten så lugna och sköna så ni anar inte, jag bara äter, läser, vilar och har det mys med min familj. Ok, har jobbat liiite också men det är bara roligt. Är så oerhört tacksam över att ha en så fin jul. Önskar detsamma till dig, med vem, vilka och hur du än firar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s