Watch me now

IMG_7776

Vi säger likadant varje år min älskade familj och jag, att vi inte ska köpa några julklappar eftersom sällskapet och maten ju är det viktigaste. På något märkligt sätt tornar det där presentberget upp sig under granen ändå… Jag måste ha varit väldigt snäll i år för jag fick så himla många fina saker. Eller vad sägs om den här klockan från min kära syster? Älskar den (och henne)! Tusen tack.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s