Nyårslistan

Med bara timmar kvar till nyårsafton känner jag att en liten uppsummering av det snart gångna året är på sin plats. 2013 har för mig verkligen varit fantastiskt och jag är så tacksam och glad. Lite snabbt nu då, here we go! Årets…

IMG_5582Födelsedagsfest hemma med familjen

…bästa?
– När jag fyllde 30 år och blev firad av familj, släkt, vänner och kollegor i seriöst tre (!) veckor. Resan till LA. Allt med Coachella och Way Out West, älskar ju festivaler. Midsommar. Sköna sommarkvällar och solnedgångar vid sjön hemma på landet. Att plocka färska smultron i mammas trädgård. Alla ”vi möts på vårt ställe direkt efter jobbet”-middagar med syrran. Fina framgångar på jobbet. Soliga dagar i segelbåten.

SAM_4330Utsikt från mitt rum på The Mondrian Hotel i LA

…resor?
– I april var jag i LA och Palm Springs, i augusti i Amsterdam, i juli och även i slutet av november var jag i Köpenhamn. Och så har jag åkt en hel del från Norge till Sverige förstås, till Örebro, Stockholm och Göteborg.

…du önskar du gjort mer?
– Tagit fler långweekends och rest ännu mer kanske? Nej jag vet inte. Jag är väldigt nöjd med allt.

…du önskar du gjort mindre?
– Suttit uppe sent på kvällarna och bara slösurfat framför datorn.

IMG_7533
En ”liten” söndagsmiddag hemma för F och mig

…du spenderat mest pengar på?
– Förutom hyra så kommer nog mat på en god andra plats. Älskar ju att äta. Och vänta, hotell också! Min kille och jag prioriterar alltid att bo bra när vi reser.

IMG_3008Min favoritparfym

…doft?
– Flowerbomb. Tröttnar aldrig.

IMG_4263Favoritpjucksen till vardags, Adidas Gazelle

…bästa köp?
– Jag ger en delad första plats till mina sneakers (använder dem hela tiden), svalkande ansiktsspray som jag har på mitt skrivbord på jobbet, långkoftan från Acne, kappan från Ganni, blommor till hemmet och mina nya träningsskor.

SAM_5624445Utanför slottet i Örebro i somras

…outfit?
Stickade tröjor, jeans, jeansjackor, sommarklänningar, kjolar, jeansshorts, skinnjackor, boots, sneakers. Någon rutig skjorta här och där. Jag gillar ju den där enkla, sköna stilen.

DSC02613Hallå där Kate 

…kändisspaning?
Ja alltså, jag förstår varför Coachella är alla paparazzifotografers dröm. Blev lite starstruck av se Kate Bosworth, Paris Hilton, Jack Osbourne och Alessandra Ambrosio på så nära håll. Även av att stå mindre än en meter från Diane Kruger och Joshua Jackson och se Hot Chip spela.

…musik?
– Jag har som vanligt lyssnat på allt möjligt. Folk blir inte kloka på mina spellistor, de innehåller ALLT från Blur, The Who och Monica Zetterlund till Kvelertak, Johnny Thunders och Britney Spears. Mycket 90-tal och Veronica Maggio. De artister jag liksom upptäckte för första gången är väl Solange och Lorde. Innan jag åkte till LA och även en lång stund efter jag kom hem lyssnade jag mycket på Lana Del Rey. Det var något visst med att befinna mig fysiskt på platserna hon sjunger om, som Chateau Marmont och Santa Monica Boulevard.

SAM_2724Långa helgmorgnar i sängen med Gossip Girl på skärmen

…TV-program?
– Tittar ju inte så mycket på tv men tack vare Netflix upptäckte jag Gossip Girl och blev nästan besatt, haha. Bron blev ju helt klart en storfavorit. Gillade även Orange is the new black.

…nyårslöften?
– Att vara snäll mot mig själv och andra. Att ge komplimanger och ta åt mig ordentligt när jag får en själv. Och så vill jag överraska folk i vardagen. Började faktiskt redan idag när jag hämtade ut mina skor hos skomakaren, då hade jag köpt med mig en liten chokladask som jag gav till honom som tack tillsammans med betalningen. Han blev verkligen SÅ otroligt glad och det värmde mitt hjärta. Ett annat nyårslöfte (som jag har varje år) är att lägga mig tidigare på kvällarna, är ju sådan nattmänniska och sover tyvärr lite för lite.

IMG_7467Mycket jobb med sommarhuset

Vad ser du mest fram emot 2014?
– Att mina nära, kära och jag får fortsätta att vara friska och må bra. Kärlek. Att resa till Miami i början av mars. Festivaler i sommar. Att fortsätta renovera på min killes och mitt sommarhus. Kreativitet, utmaningar och nya succéer på jobbet. Att träna och bli starkare och smidigare. Ett nytt år som jag känner på mig har alla förutsättningar till att bli helt enastående!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s