Tre garderobsfavoriter

IMG_811666

Med undantag för ett par festkvällar och nyårsafton så har jag varken sminkat mig eller haft någon vettig outfit på två veckor. Det är sådan jag är när jag är ledig från jobbet, ganska bekväm av mig, haha. Hur som helst, garderobsfavoriter som hängt med under semestern på landet är kappan från Ganni (har nog använt den nästan varje dag sedan jag köpte den i höstas), bästa jeansen från Never Denim och min halsduk från Cos.

3 reaktioner till “Tre garderobsfavoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s