Bananarama

IMG_8188

Jobbat, tränat och nu sitter jag i soffan med datorn i knät en stund innan läggdags. Har precis smaskat i mig kanske världens smarrigaste, nyttigaste och enklaste lilla middag, bananpannkakor. Har ju prisat dessa små pannkakor flera gånger tidigare här i bloggen men de tåls att nämna igen. Mosa en banan i en skål (jag mosar ganska lätt, gillar när det är lite bitar), knäck i två ägg och vispa ihop till en smet. Stek i stekpanna på medelhög värme (jag använder kokossmör men vanligt margarin fungerar såklart bra) och sedan är det bara att njuta! Smeten räcker till två pannkakor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s