Illegal Burger

SAM_7437

Du vet ett sådant där ställe du hör folk prata om, du ser bilder på Instagram, blir nyfiken och känner att du bara måste besöka och kolla läget du också? Precis så har jag sedan en stund tillbaka tänkt om Illegal Burger här i Oslo. Så ikväll gjorde min kille och jag slag i saken, vi stack dit och åh, det gjorde vi rätt i. Här serveras urgoda hamburgare i massor av olika varianter, alla går dessutom att få glutenfria, vegetariska eller med fisk. Lokalen är verkligen inte fancy på något sätt men maten är fantastisk och personalen snäll och snabb. Och just det, missa för sjutton inte potatisklyftorna med aioli! Hur smarrigt som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s