Artister vs. modeller

xrihanna-balmain2_jpg_pagespeed_ic_kqoqxkmxcz

xversace-campaign-lady-gaga_jpg_pagespeed_ic_pegv7-2k0g

800x1023xmiley-cyrus-marc-jacobs-campaign_jpg_pagespeed_ic_DJaGEG4wQt

Supermodellerna verkar få ta ett kliv tillbaka denna säsong, nu vill de stora modehusen jobba med kända artister. Rihanna frontar Balmain, Lady Gaga Versace och vi ser en butter Miley Cyrus som ansikte utåt i Marc Jacobs vårkampanj. Läste förresten att Juergen Teller som plåtat kampanjerna för Marc Jacobs sedan sent 90-tal fullkomligt vägrade att fota Miley, istället fick fotograf David Sims hoppa in… Vad gillar du bäst? Föredrar du att se modeller eller kändistjejer i annonserna?

2 reaktioner till “Artister vs. modeller

  1. Jag vill se modeller, helt klart! T ex Lady Gaga, om man inte gillar henne blir det automatiskt att man inte gillar annonsen eller kläderna som visas. Men det kan ju också ha motsatt verkan (vilket de säkert hoppas på haha) att alla kändisens fans ska köpa det hon har på sig. 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s