Ring of fire

IMG_8305

Har sagt det förr och jag säger det igen, älskar att vara hemma och bara mysa på söndagar! Kvällen har bjudit på tacos (bakade chokladbollar till efterrätt också, gud det är så underskattat gott) och film i soffan. Nu ska jag ta en sista liten runda på ett par av mina favoritsajter, letar inspiration till en plåtning på onsdag. Men efter det klappar jag ihop datorn och säger godnatt. Hoppas ni som jag har haft en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s