Det här med bärbara outfits

mk14Michael Kors Spring/Summer 2014

En kort stickad tröja tillsammans med en high waist kjol, underbart fina klänningar och en lång, mjuk kofta med ett smalt bälte i midjan, ja tack! Oavsett om jag jobbar eller letar inspiration för mitt eget nöjes skull, det finns en sak som jag alltid tittar efter när jag går igenom bilder från de stora modevisningarna. Det är om en outfit är bärbar. Med bärbar menar jag att det inte bara är en (i många fall ovanligt smal) modell på catwalken som ser snygg ut i looken utan skulle jag själv, mina vänner och tjejer jag ser ute på stan passa i outfiten? Skulle jag känna mig bekväm i det här? Om svaret är ja åker just den looken ofta rakt in i min inspirationsmapp och kanske publiceras den senare i någon artikel på jobbet eller här i min blogg. Jag älskar att se runwaybilderna som ett stort smörgåsbord av inspiration och valmöjligheter, sedan gäller det att sortera ut och välja godbitarna som passar in i min egen verklighet och vardag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s