Mademoiselle C

IMG_8281

Sugen på filmtips såhär en mörk måndagseftermiddag? Är du intresserad av mode och glamour kombinerat med kreativitet och hårt arbete får du bara inte missa Mademoiselle C. En dokumentär om the one and only Carine Roitfeld. Jag såg den igår eftermiddags och idag var jag nära att sota ögonen och säga ”Je t’aime” istället för jag älskar dig till min sambo innan jag gick till jobbet. Nej okej inte riktigt så, men ni fattar. Filmen är ett måste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s