Frukost på sängen

IMG_8427

En sak som jag tycker är riktigt mysig är tidiga morgnar när jag inte ska iväg någonstans. Som idag, jag vaknade runt halv åtta, låg och sträckte på mig en stund, jobbade en timme i lugn och ro, tassade ut i köket, gjorde frukost och nu är jag tillbaka i sängen. Har datorn med mig och ska se på lite web-tv. Gör förresten mitt bästa för att ignorera tillfälligt svidande hals, har verkligen varken tid eller lust att bli förkyld så jag gör mitt bästa för att mota bort bacillerna med vila och c-vitaminer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s