Lugna gatan

IMG_8320

Herregud jag har bara legat i sängen hela dagen, totalt tömd på energi. Förkylningen gör att jag inte direkt har någon matlust (det är ett tecken på att jag verkligen är hängig, jag äter alltid mycket och gärna annars) men nu kommer min kille snart hem med min favorit thai-take away, det ser jag fram emot. Bilden är från när vi lagade tacos häromkvällen.

Annonser

One thought on “Lugna gatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s