Tisdagskväll

Bild 2014-01-06

Om ni undrar varför det är och har varit lite ovanligt stilla här i bloggen de senaste dagarna kan jag tala om att jag dras med en sjukt irriterande förkylning. Inte så att jag ligger däckad i feber men ändå såpass dålig att jag bara släpar mig till jobbet och hem om ni förstår hur jag menar, har inte energi för så mycket annat. Jag är väldigt sällan förkyld men när jag blir det kan jag inte låta bli att gnälla, haha. Ska krypa i säng nu och hoppas att jag känner mig fräschare imorgon.

Annonser

2 thoughts on “Tisdagskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s