Födelsedagshelg

Oj var ska jag börja? Jag fyllde år i fredags och har firat med pompa och ståt hela helgen. Precis som när jag var liten och fick vara hemma från skolan på min födelsedag tog jag ledigt från jobbet i fredags och åkte till Sverige för att fira med min familj. Hade beställt smörgåstårta och så marängsviss till efterrätt, herregud vad gott det var!

photo-78

I lördags var det dags att kalasa tillsammans med mina vänner. Jag lät kameran vila hemma men ni som följer mig på Instagram har redan sett några bilder där, bland annat den här suddiga men glada från mobilen. Tusen, tusen tack till alla mina nära och kära som får mig att känna mig som älskad och uppskattad! Jag är en överväldigad, tacksam och oförskämt lyckligt lottad 31-åring.

4 reaktioner till “Födelsedagshelg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s