Stekta gröna… äpplen

IMG_8852

Hoppas att ni inte är helt trötta på mig och mina bananpannkakor, måste bara dela med mig av en så himla god variant jag precis gjorde. Istället för att äta pannkakorna med färska bär som jag brukar så skalade och hackade jag ett äpple, pudrade över generöst med kanel och stekte i smör. Det blev så himla gott! De varma äppelbitarna påminner lite om äppelpaj, mums.

2 reaktioner till “Stekta gröna… äpplen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s