Girls’ night out

IMG_9029

IMG_9024

IMG_9033

IMG_9018

photo-7 kopia 44

Det här med födelsedagskalas alltså, hurra för det! Ni som följer mig på Instagram har redan sett en drös bilder från i fredags då det i år igen var dags för S, S, E och mig att ställa till med vår traditionella fest. Sexton av våra härliga kollegor samlades med partyhattarna på här hemma i mitt vardagsrum och vi åt, drack och lekte drinklekar innan vi begav oss vidare ut på stan för bubbel, shots och dans. Jag är så otroligt glad och lycklig över att ha så många underbara människor i min närhet, personer som jag dessutom har nöjet att jobba tillsammans med. Tusen tack för en helt fantastisk kväll!

En reaktion till “Girls’ night out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s