En extra kärleksfull dag

SAM_7656

Gick förbi en blomsterbutik igår, var tvungen att knäppa en bild på de här fina rosorna

Glad alla hjärtans dag! Jag tycker såklart att vi alla ska visa kärlek och omtanke varje dag men visst är det kul att ändå uppmärksamma den 14:e februari lite extra! Hade uppesittarkväll redan igår och tittade på den här filmen haha… Min kille och jag ska äta middag tillsammans med ett par vänner ikväll, det ryktas om champagne och hemlagad chokladfondant. Längtar!

SAM_763555

För att skämma bort min kärlek (känns inte helt som att jag kommer undan med att bara städa undan min garderob från sovrumsgolvet) är jag sugen på att baka det här receptet, höll på att smälla av totalt när jag hittade det. Vi får väl se hur mycket chokladchock vi mäktar med, kanske får det vänta till senare i helgen. Hur som helst, nu ska jag sluta svamla och åka till jobbet, önskar dig en alldeles underbar valentine!

4 reaktioner till “En extra kärleksfull dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s