Valentine weekend

IMG_92044

Min helg? Rosor, champagne och ostbågar (mitt favoritsnacks) väntade på mig när jag kom hem från jobbet i fredagskväll, tusen tack älskling! Min kille är min stora trygghet och han får mig verkligen att känna mig som den lyckligaste tjejen i världen, inte bara på alla hjärtans dag utan alla dagar.

IMG_9218

Lite senare på kvällen kom våra vänner A och A över på sushimiddag. Alltså vi köpte så mycket mat, det var så gott! Fredrik lagade på begäran chokladfondant till dessert, han är så himla duktig på att göra den. Vi åt, drack och lekte ordlekar – det sistnämnda blev en utmaning för oss alla efter några flaskor vin, haha.

IMG_9247

F fick tulpaner av mig på alla hjärtans dag, de hade slagit ut så fint lagom till lördagens frukostbord. Vi gick ut på stan och fönstershoppade lite innan vi gick hem för att titta på film och äta pizza till middag. När klockan började bli kväll styrde vi stegen till våra vänner A och S där det var födelsedagsfest. Vi hängde där en stund innan det blev dags för…

SAM_7661

…att åka till Blå där Truckfighters höll hov på scen.

SAM_7711

Grymma som alltid, finns inget bättre än att gå på konsert! Idag står tv:n på här hemma och vi säger hurra för Sverige som precis tog OS-guld. Är sugen på att gå och träna nu och ska försöka pallra mig iväg till löpbandet en liten sväng. Glad söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s