Härliga fredagskväll

IMG_9448

Ah, var hälsad härliga fredagskväll! Min sambo är ute på födelsedagsmiddag, jag är ensam hemma och njuter av att bläddra i en ny tidning och äta sushi. Och, inte att förglömma, edamamebönor med extra mycket salt (alltså jag kan äta hur mycket som helst, det är typ det godaste jag vet) och misosoppa. TV:n står på i bakgrunden, jag har tvättat en maskin tvätt, ja ni vet hur det är att vara hemma och pyssla. Älskar det, en helt perfekt fredagskväll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s