Beyond Retro

SAM_7822

Beyond Retro är en av mina favoritbutiker i Göteborg, jag vill alltid ta en sväng hit. Har mitt sikte automatiskt inställt på det jag gärna shoppar second hand vilket främst är skinnjackor, jeansjackor, skor och klänningar.

SAM_7825

”Oj, har någon redan plockat ut en outfit till mig?” tänkte jag när jag fick syn på de här plaggen ovanför ett av provrummen. Jeansjacka och en blommig sommarklänning, ja ni som känner mig vet ju att detta är hur jag oftast klädd när det blir lite varmare ute.

SAM_7823

Jag tittade närmare på dessa söta mockasiner från Minnetonka, tyvärr ett och en halvt nummer stora för mig. Men om du har storlek 39,5 är de ett hett tips, kanske finns de kvar i butiken right now as we speak.

Annonser

2 thoughts on “Beyond Retro

  1. Både klänningen och skorna var jättesnygga! Synd att Beyond Retro bara finns i storstäderna, jag bor i Karlskoga och skulle önska att det fanns här med! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s