Chanel supermarket

Men hur kul är inte det här? Chanel byggde upp en hel matbutik där modellerna strosade runt med shoppingvagnar och matvaror i händerna för visningen av fall/winter 2014. Om du inte har tid att se hela visningen rekommenderar jag att du spolar fram till 12:30 där man börjar se många modeller på en gång och såklart slutet där Karl Lagerfeld kommer in hand i hand med Cara Delevingne. Vips så kände jag mig plötsligt lite mer inspirerad till att klä upp mig nästa gång jag ska gå till Ica, haha!

Collagechanel14

Och kollektionen? Oversize-kappor, rosa (perfekt, spara vårens plagg alltså), metallic och en dos starka print. Och sneakers. Sneakers, sneakers. Karl Lagerfeld körde hårt på det redan i sin couture-kollektion och här tar han det vidare. ”They had to continue. If you want to look really ridiculous, you go in stilettos in a supermarket”, kommenterade han. Hårda bud men okaj Karl! Det passar mig helt perfekt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s