I blåsväder

IMG_9614

Ett måste i Miami är ju att gå till en blow dry bar och få håret tvättat och fönat av ett proffs. Jag bokade tid på B Dry Blow, en salong som jag hört mycket gott om. Här görs varken klippning eller färgning, endast tvätt och torkning.

IMG_9613

Jag blev väl omhändertagen av Mandy, så himla gullig tjej. Thank you Mandy!
 IMG_9608

IMG_96077

Du får välja bland olika stilar i stylingmenyn, jag valde ”beachy” med lite lösa saltvattenslockar. Det som är så bra med en blow dry är att resultatet håller länge, jag snurrade upp håret i en lös knut när jag sov och ärligt talat kändes mitt hår som allra finast dagen efter när lockarna rätat ut sig lite och blivit mer som vågor. Då var det perfekt att bara spraya lite torrshampoo i hårbotten och borsta igenom.

En reaktion till “I blåsväder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s