Sushi Samba

IMG_9987

IMG_9990

Alla som kan sitt Sex and the City vet att det är på en Sushi Samba restaurang som Samantha möter upp Richard och kastar en drink i ansiktet på honom. När min kollega I och jag åt där häromdagen i Miami lyckades vi tappa inte bara ett fullt glas utan även en hel vattenflaska (!) i marken så det skvätte glassplitter och blev blött överallt, det är lite dramatik över det där stället haha! Hursomhelst, fantastiskt god sushi och väl värt ett besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s