The Versace Mansion

IMG_9954

Miamis allra flottaste hus? Casa Casuarina, mer känt som The Versace Mansion. Mäklarna kallar huset för ”the Mona Lisa of real estate” och prislappen ligger på sisådär 125 miljoner dollar. Gianni Versace köpte Casa Casuarina 1992 och bodde där till 1997 då han tragiskt blev skjuten till döds på trappan.

IMG_9953

Idag är huset uppköpt och ombyggt till boutiquehotellet The Villa by Barton G samt lyxrestaurangen Il Sole, boende på hotellet eller bordsreservation (endast kvällstid) är alltså din enda chans att ta dig innanför grindarna. Vi hade tyvärr inget av det och det spelade ingen roll hur mycket vi än lirkade och log våra mest förtjusande leenden, vakten var stenhård och det var blankt nej. Dock flyttade han sig så jag kunde knäppa ett par bilder, tihi. Oh well, det var ju kul att iallafall få stå vid entrén till ett så känt och pampigt hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s