Tre år av outfits

SAM_7908

Vi bytte platser på jobbet igår, till större kontor och jag fick fönsterplats, jippie! I samband med flytten städade jag ur en av mina skrivbordslådor och hittade massor av oretuscherade utskrifter av flera av de bilder jag stylat för Bik Bok Styleguide. Kom på att jag stylat minst tjugofyra Bik Bok outfits i månaden (!) i tre år… Tiden går fort när man har roligt! Och fler outfits kommer det såklart att bli, har plåtning igen redan nästa vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s