Den perfekta basgarderoben

aninecollage

Jag kom på mig själv sitta med lätt hjärtklappning och snabba andetag när jag bläddrade genom sommarkollektion från Anine Bing. Jag. vill. ha. allt. Det blir inte bättre än såhär, i mina ögon är detta den ultimata basgarderoben, den innehåller allt jag önskar ska finnas där. Alla plagg går dessutom lekande lätt att kombinera, vilket ger massor av stylingmöjligheter. Magiskt bra!

3 reaktioner till “Den perfekta basgarderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s