Dagens godaste

IMG_0279

Tapas, sushi och färska räkor tillsammans med ost och ett gott bröd, där har ni mat jag skulle kunna leva på dag ut och dag in, haha. Igår mötte jag upp min kille och vi åt det förstnämnda på Mathallen här i Oslo. Otroligt gott! Mathallen är förresten ett hett tips kanske speciellt nu inför helgen, där finns allt av delikatesser både att äta på plats och att köpa med hem. Ost, kött, fisk, skaldjur, färska grönsaker, nybakt bröd, lyxiga sötsaker och mycket mer… Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s