Flower power

flowerss

Finns väl inget som ger mig mer vårkänslor än färska blommor, speciellt tulpaner! Nu börjar färgglada påskris komma fram också i butikerna också, kanske lite tidigt men vad gör det, det är ju så fint att se på.

2 reaktioner till “Flower power

  1. Hej Maria! Älskar din mysiga blogg som jag läste förr men efter att du gjorde några blogg byten kom jag ifrån den, kul att hitta tillbaka! 😀 Du tar underbara bilder, undrar vad du använder för kamera? Sen är det så att jag bor i Örebro och funderar på vem man ska gå till och fixa håret här.., vet att du går till Ida och fixar håret, ditt hår ser alltid underbart fint ut, finns det någon annan du också skulle rekommendera, på idas salong eller någonannanstans, för det finns ju även en tjej vid namnet Sofia hos Ida..=) ha det gött
    Hälsningar
    Sandra

    1. Hej Sandra! Tusen tack för din kommentar, vad kul att du hittat tillbaka till min blogg! 🙂 Jag fotar oftast med min Samsung TL500/EX1, en liten smidig kamera som alltid får plats i handväskan och tar överraskande bra bilder. Har dock siktet inställt på att uppgradera mig snart och slå till på en snäppet vassare. Mitt hår fixar jag hos Ida ja, hon är the one and only för mig och jag kan dessvärre inte uttala mig om någon annan eftersom jag gått hos henne så länge. Men jag vet att hon bara tar in väldigt duktiga frisörer i sin salong så alla som är där ska vara toppen. Lycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s