Vårens bästa skor

Collageshoes

Bland det härligaste jag vet i klädväg är tiden då det är tillräckligt varmt för att vara barfota och ha öppna skor men samtidigt lite svalt i luften så det är perfekt att matcha med smala jeans och skinnjacka. Den säsongen är snart här, känner ni? Och på tal om öppna skor, i vår kör jag på trenden med sköna sneakers i skater-modell. Du hittar skater-skon i alla olika prisklasser och varianter, de är supersköna och lika snygga till jeans som till kjol eller klänning. De här leopardmönstrade och rosablommiga är två riktigt bra budgetfynd.

Annonser

2 thoughts on “Vårens bästa skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s