Uppdatera underklädeslådan

Collageundies

Jag skulle nästan kunna ruinera mig totalt på att köpa fina underkläder. Just nu finns det så mycket snyggt, fräscht, salt och sött att välja på att jag blir helt knäsvag! Här har jag plockat ihop några av mina favoriter bland de lite dyrare märkena som Agent Provocateur (så mycket fint, kolla badplaggen också) och La Perla, bra budgetalternativ finns bland annat hos NellyH&M, Monki och Lindex.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s