Stylingkväll på Salong Blonde!

img_7849

Såhär på våren tycker jag det är lite extra kul att fräscha till mig och bli snygg i håret. Min fantastiska frisör Ida Berggren på Salong Blonde i Örebro bjuder nu på fredag 4:e april kl 17.00 in till en unik stylingkväll där du får lära dig hur du enkelt stylar ditt hår på olika vis med olika verktyg. Det härliga beach-svallet jag har här på bilden fixade Ida med en plattång på typ fem (!) minuter. Förutom massor av stylingtips och hårinspiration bjuds det även på mingel, tilltugg, goda drinkar från Xanté, grymma erbjudanden och små överraskningar. Eventet arrangeras i samarbete med Redken, Cloud Nine och Xanté. Osa görs direkt till Ida på mail: idaberggren00@hotmail.com, inbjudan gäller för dig och en vän.

Hälsa från mig och ha en härlig kväll!

En reaktion till “Stylingkväll på Salong Blonde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s