Sol, vind och vatten

IMG_0724

Ni vet det där uttrycket, det går att ta tjejen från landet men aldrig landet från tjejen, det stämmer väldigt bra in på mig. Ni som känner mig privat vet att jag är en country-girl by heart.

IMG_0738

Vi alla har väl våra favoritplatser vi tar sikte på när vi vill slappna av – ut på landet, i skogen, vid stranden, är mina. Jag älskar min hektiska vardag i stan men som en motpol behöver jag med jämna mellanrum komma bort och känna närhet till naturen. Nu på våren är det dessutom så bedövande vackert! Frisk luft, att i lugn och ro sitta och se ut över vattnet och påminna mig själv om att andas ordentligt. Inte alltid lätt men välbehövligt och nyttigt det där, att lyssna på kroppen.

En reaktion till “Sol, vind och vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s