Som små solar

IMG_0715

Som små vackra solar lyser de upp på marken, tussilagon. Älskar att hitta små skatter när jag är ute och går på åkrar och ängar. Naturen har vaknat till liv igen efter långa månader av mörker och kyla och det gör mig glad. Vad gör dig glad denna fredag?

5 reaktioner till “Som små solar

  1. Jag är glad över att jag är frisk och även att alla i min familj är det! Det är något som är lätt att ta för givet, trots att det inte är någon självklarhet. Och jag rekommenderar alla att ta vara på dagarna och njuta av livet, unna sig god mat eller något fint som man gillar, då blir man automatiskt glad! =) Och så blir jag glad av att läsa din blogg, Maria! Den är alltid så mysig med fina bilder. ❤

  2. Vad kul att du frågar om just det, jag fick en oväntad komplimang av min kollega i morse och det gjorde min dag! 🙂

  3. att se min dotter le och skratta, inte bara idag utan varje dag!! finns inget mer underbart än det:) kram

  4. Åh, i går var jag glad över att solen sken som tokig, morgonpromenaden där jag och dottern tittade på försvarsmaktens hoppträning (hästar), promenaden ner till Djurgården, besöket på Junibacken och förstås mammas ankomst från Örebro. Tregenerationshelg !
    Hoppas du får en härlig helg!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s