High waist honey

Collagebikinis

Ni ser den lilla sökrutan längst upp till höger? ”Bikini med hög midja” tillsammans med ”vårmode 2014” och ”festivaloutfit” är just nu de tre populäraste sökningarna här i bloggen. Sökrutan är jättekul för mig för det ger mig en liten hint om vad ni läsare är intresserade och vill se mer av. Varför inte starta med bikinis? Inte nog med att den höga midjan är sommarens trendigaste modell, det är även sjukt snyggt och smickrande för faktiskt alla kroppsformer. Förra året gjorde jag misstaget att vänta för länge med att beställa min bikini, just den här modellen brukar ta slut fort så passa på att spana runt redan nu.

Tropiskt mönstradrosablommig (min favorit, klickade precis hem den) och blåvit från Topshop. Den här är himla fin också… och den här blommiga. Den här är perfekt om man gillar mer stilrent. En skönt retro-inspirerad prickig liten sak är ju också alltid snyggt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s