6 reaktioner till “Festival season

  1. Hei Maria, for en fin blogg du hadde!
    Kan jeg spørre deg om hvilken utdannelse du har og hva du har gjort for å få en så spennendes jobb i Bik Bok? 🙂
    mvh Ingrid 🙂

    1. Hej Ingrid, tack snälla, vad glad jag blir! Jag har en utbildning inom marknadsföring och kommunikation och när jag var klar med skolan började jag jobba som modeassistent på tidningen Cosmopolitan i Stockholm. Efter det gick jag vidare till PR-branschen och arbetade som ansvarig för modeavdelningen på en PR-byrå. Bik Bok var en av mina dåvarande kunder och för fyra år sedan blev jag headhuntad därifrån. 🙂 Älskar mitt jobb! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s