Sagan om ringen

IMG_20233

Du som följer mig på Instagram vet redan den stora nyheten och uppmärksamma kanske såg att jag bar ett nytt smycke på bilderna i förra inlägget. Fredrik har friat till mig och jag svarade såklart JA. Jag ska gifta mig med mitt livs stora kärlek. Har tusen miljarder fjärilar i magen och lyckan finner inga gränser!!

21 reaktioner till “Sagan om ringen

  1. Är så glad för er. Så underbart och inspirerande! Vacker bild. Jag vet hur det bubblar i en, min sambo friade till mig i januari och det var det bästa jag varit med om. Tips till alla killar, fria!! Det är så fantastiskt, alla borde få uppleva det! ❤❤❤ lycka och kärlek till er!

  2. Världens största grattis!
    Tycker verkligen du verkar vara helt underbar. Kikar in då och då på din blogg för att njuta av fina bilder. Har studerat i Örebro på universitetet, så jag gillar verkligen när du är på besök där. Fina Örebro! Sedan så jobbade jag länge på en mediabyrå (Red Media) i Oslo som hade/har Varnergruppen som kund. I dag bor jag 13 mil från Oslo, då min sambo fick ett ”jag kan inte tacka nej till detta jobbet erbjudande”. Saknar Oslo, men är där så ofta jag kan och hälsar på vänner.
    Om du är öppen för nya kontakter så vore det super kul med en fika i Oslo ngn gång.

    1. Hej Linda och tack så jättemycket både för lyckönskningen och för din fina kommentar – så glad jag blir av att du gillar mina bilder! 🙂 Vad kul att du jobbat på Red! Låt oss höras längre fram om en fika, toppen att du skrev din mailadress 🙂

  3. Hej Maria! Fick en liten lyckotår i ögat nu, har läst din blogg i många år och tycker att du verkar vara en så sprudlande och fantastisk person som alltid inspirerar med de senaste modetrenderna och ett positivt sätt! Hoppas du kommer att blogga om bröllopsplanerna, vore så roligt att få ”följa med” lite på resan. 🙂 Grattis igen, till er båda! ❤ Kram Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s