Trevlig Valborg!

IMG_2591

Onsdag idag men det känns nästan lite som fredag tack vare Valborgsmässoafton och ledig dag imorgon. Planerar en skön dag hemma där jag ska baka (köpte en ny bakform häromdagen, måste ju inviga den), titta på detta och att hinna svänga ihop ett ordentligt blogginlägg om Paris. Ungefär så. Tills dess passar jag på att pynta bloggen med vackra vitsippor, den här fina buketten står ute på balkongen här hemma, fick den av svärfar häromdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s