Kong

IMG_1693

Redo för ännu ett Paris-tips? Om du kan ditt Sex and the City kommer du att känna igen dig nu. Jag pratar såklart om restaurang Kong där den här scenen spelades in för seriens finalavsnitt.

IMG_1692

Kliv in genom den gigantiska hallen på gatuplan och ta hissen till femte våningen…

IMG_1682

…där du hittar restaurangen med glasväggar och tak, de omtalade stolarna och magisk utsikt över staden. Nyfiken som jag är kunde jag inte hålla mig från att fråga servitrisen om vilket bord som var med i satc… Hon log och svarade att jag inte är den första som frågar det och visade oss sedan dit där vi festligt nog fick sitta. Vi åt lunch och hade inte bokat bord men ska du gå hit på kvällstid är det nog bäst att du gör en reservation. Jag beställde en magiskt god Black Cod och F en smarrig tonfisk.

IMG_1686

Festade till det med en dessert också, en urgod jordgubbskaka med jordgubbssås och sorbet. Hela restaurangbesöket är en upplevelse och jag rekommenderar varmt ett besök hit.

4 reaktioner till “Kong

  1. Gud så härligt, och vilken mat!! Det måste verkligen bli ett besök där, nästa gång jag är i paris. 😍 Älskar restaurangtips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s