Hawaiian Tropic

IMG_2925

Häromdagen fick jag ett trevligt paket med nyheter från Hawaiian Tropic, tack så mycket! Jag är alltid noga med att smörja in mig i solen och just torrolja med solskyddsfaktor är en favorit som jag använder på armar och ben. Den lilla flaskan med spf 30 använder jag på mer utsatta ställen som axlar, öron och fötter.

IMG_2929

Här är en riktigt skön After Sun body butter. Jag använder den här krämen som vanlig hudkräm även fast jag inte har solat, den känns svalkande och skön och går snabbt in i huden utan att klibba.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s