Berrylicious

IMG_3101

Sugen på något gott såhär på söndagskvällen? Jag älskar ju att baka allt sött som är enkelt, snabbt och smarrigt. En av mina, ja jag vågar faktiskt påstå parad-efterrätter, är den här urgoda desserten med hallonkräm, kex och syrlig ostkräm. Gillar du cheesecake kommer du att jubla över den här!

Såhär gör du: Koka upp 250 gram hallon (frysta eller färska) med en halv tesked vaniljpulver och två matskedar strösocker. Låt svalna. Blanda 250 gram naturell Philadelphiaost med tre matskedar florsocker och en deciliter vaniljkvarg. Krossa sju Digestivekex i en skål, smält 40 gram smör och blanda ner i kexsmulorna. Varva nu kexkrosset, ostkrämen och hallonkrämen i portionsskålar och avsluta med färska bär på toppen. Receptet räcker till två generösa portioner (som på bilden) eller fyra små.

Annonser

2 thoughts on “Berrylicious

  1. Såg smarrigt ut och lär testas! Precis såna underlägg jag varit på jakt efter med, var är dessa ifrån för märke/butik?

  2. Hej, beklagar sent svar! Åh ja det måste du göra, det är så gott. Underläggen har vi fått av Fredriks mamma som köpt dem i Spanien någonstans. Tror dock att jag sett något liknande på typ Åhléns? Hoppas du hittar några du gillar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s