Finbesök

IMG_3061

IMG_30566

Nu har jag vinkat av världens bästa mamma på tågstationen och jag saknar henne redan! Har haft en helt fantastisk helg, strosat runt i parker och på stan, fikat, ätit god mat och bara njutit av tid tillsammans.

IMG_30699

Jag agerade reseguide och Frognerparken var det första stället jag ville visa, ett måste för alla Oslo-besökare. Tur med vädret har vi haft hela helgen också, det har regnat flera dagar i sträck men så var det precis som att mamma tog med sig solen hit och vi kunde njuta av klarblå himmel igen, underbart!

En reaktion till “Finbesök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s