Lugnet före stormen

IMG_3513

Då och då önskar jag att det fanns doftblogg, det hade varit perfekt nu när denna nyplockade syrenkvist pryder köksbordet. Ljuvligt! Klockan är strax efter nio och jag landade precis i soffan denna fredagskväll. Vilken vecka! Har bland annat varit på ett inspirerande seminarium och haft två heldagar i fotostudion, allt har gått superbra och det är med gott samvete jag tar helg nu! Ah. Eller okej, egentligen ska jag väl säga att det är nu festen börjar… Imorgon är det 17:e maj och hela staden bubblar och är redo för ett hejdundrande firande av den norska nationaldagen. Ikväll är lite lugnet före stormen, kan man säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s